Contact
S.C. Complex de Terapie Naturala „Alexandra” S.A. Adresa: Str. Libertatii Nr. 82, Breaza Jud Prahova, 105400
Tel: 0244/343296; 0244/342975 Fax: 0244/343094
E-mail: ctn.alexandra@gmail.com

TERAPII

Cate ceva despre programele noastre

Programele propuse de noi se adreseza in special individului suprasolicitat, care uita ca relaxarea este primul pas spre ameliorarea starii de sanatate. Combinand terapiile neconventionale cu minunatele conditii de mediu specifice zonei, scopul curei oferite de complexul ALEXANDRA este revigorarea potentialului organismului si redobandirea unui echilibru intre starea fizica si psihica

Fitoterapie cu produse HOFIGAL

Omul modern a redescoperit de putina vreme potentialul fara egal si inepuizabil al lumii vegetale, si-a reamintit ca aici isi au originea si modelul majoritatea substantelor si medicamentelor cu rol in prevenirea si vindecarea bolilor. In prezent, cu interes si uimire sa gasesc noi remedii care pot suplini sau macar completa tratamentele clasice.

Produsele fitoterapice utilizate de noi, marca HOFIGAL (leader de piata in domeniu), poarta atat garantia unei calitati cu certificare GMP cat si pe acela al unor medici de consiliere experimentati, cu competenta in domeniul fitoterapiei.

Impachetari cu Spirulina

Vedeta a fitoterapiei, alga aflata la granita celor doua regnuri � vegetal si animal � este o sursa generoasa de proteine, acizi nucleici si clorofila care ii confera proprietati indiscutabile in regenerarea celulara, stimularea metabolismului si diminuarea proceselor de imbatranire.
Se utilizeaza intr-o procedura noua, unica in tara, Spirulina in forma proaspata, pentru impachetari corporale umede, cu eficienta dovedita in ameliorarea inflamatiilor si durerilor reumatice, in reducerea celulitei si stimularea circulatiei la nivel tegumentar.

Reflexoterapie

Este un procedeu eficient si total lipsit de nocivitate pentru organism, prin care se pot preveni, ameliora, vindeca, dar si diagnostica suferinte ce presupun dereglari functionale si energetice cu acumulari de toxine la nivelul tesuturilor.

Masaj

Tehnicile de masaj combinate cu miscari pasive si active ale articulatiilor au ca scop reducerea tensiunii musculare si optimizarea irigarii cu sange a organelor si tesuturilor. Uleiurile din plante utilizate au fost alese atent, pentru accentuarea efectelor benefice obtinute de obicei prin masaj manual: intensificarea schimburilor nutritive in tesuturi (cu cresterea aportului de oxigen si eliminarea substantelor de uzura), obtinerea unei senzatii placute de relaxare si incalzire (datorate vasodilatatiei locale produse de manevrele de masaj).

Kinetoterapie

In grupul terapiilor de stimulare a aparatului locomotor, kinetoterapia  ocupa cel mai important loc in combaterea sedentarismului si neajunsurilor acestuia. Sub indrumarea specialistilor se pot obtine rezultate remarcabile in ceea ce priveste cresterea capacitatii de efort, a capacitatii respiratorii, ameliorarea mobilitatii osteoarticulare, tonifierea musculara si scaderea ponderala controlata.  

Sauna

Sedinta de sauna antreneaza metabolismul termic prin acumulare de caldura si stimuleaza excretia toxinelor pe cale sudorala. Alternanta cald-rece relaxeaza si tonifica musculatura, normalizeaza presiunea arteriala, intareste muschiul cardiac si reechilibreaza sistemul neuro-vegetativ.
Utilizata in asociere cu masajul, determina o relaxare profunda, de lunga durata, cu efecte persistente in timp.

Electroterapie

Consta in utilizarea curentului electric pentru a stimula tesuturile, in scopul vindecarii diverselor afectiuni sau recuperarii functionale ale diferitelor sisteme ale organismului. Are aplicatii notabile in afectiuni reumatice, recuperare posttraumatica, neurologie.

Termografie medicala

Impachetari cu spirulina vie

Impachetarile cu spirulina vie - sunt recomandate in scop detoxifiant, regenerativ, dar si pentru relaxarea musculaturii, mentinerea elasticitatii pielii, combaterea aparitiei ridurilor si mai ales pentru imbunatatirea metabolismului celular, revigorarea organismului, imbunatatirea performantelor sportive, cresterea rezistentei la stres.,, urmat de un link care sa deschida reproducerea articolului "Beneficiile impachetarii cu spirulina vie in cadrul Complexului de Terapie Naturala-Alexandra" articol aflat in attachment sub denumirea Spirulina 3

Cosmetica  si estetica corporala

Pentru ce afectiuni va puteti adresa Complexului de Terapie Naturala ALEXANDRA ?

- afectiuni de tip reumatologic care necesita recuperare balneofizioterapica
- patologia varstei a treia
- afectiuni digestive cu caracter cronic
- afectiuni respiratorii cronice compensate
- nevroze ocupationale, depresii usoare, astenii, tulburari determinate de stress prelungit (scaderea capacitatii de concentrare, tulburari ale somnului si alte expresii ale oboselii psihice)

Persoanele cu suferinte cardiace, hipertensiune severa sau alte boli cu risc crescut sunt rugate sa prezinte o adeverinta medicala cu antecedentele de boala pentru a beneficia de anumite proceduri.
Aceste persoane pot opta pentru sejur doar cu tratament fitoterapic.

Pentru siguranta dumneavoastra si a persoanelor din cadrul complexului de tratament, va rugam sa amanati prezentarea daca ati fost diagnosticat cu:

- boli infecto-contagioase in evolutie
- boli dermato-veneriene contagioase
- tulburari de comportament social datorate psihopatiilor, alcoolismului cronic, toxicomaniei, dementelor senile
- incapacitate locomotorie partiala sau totala
- insuficienta cardio-respiratorie, B.P.O.C., cord pulmonar cronic
- insufienta hepatica, ciroza decompensata
- insuficienta renala de orice grad

Home   l   Descriere   l   Terapii   l  Cosmetica   l   Termografie  l   Preturi   l   Localizare   l  Contact